KIEPE képviselet

Cégünk 1994 óta látja el a KIEPE Electric GmbH., majd a Vossloh KIEPE GmbH., illetve napjainkban a KIEPE Electric GmbH. magyarországi képviseletét, a közlekedési alkalmazások terén kizárólagos joggal. A nagyobb közös projektek megvalósításán túl a KIEPE Electric teljes termékskáláját és szolgáltatását kezeljük és partnereink számára ajánljuk.

KiepeElectric

A Kiepe Electric-et a XX. század hajnalán alapította Theodor Kiepe, Düsseldorfban. Ötven éve, hogy cégünk hétszáz trolibuszt szállított Argentínába. Azóta, fejlesztéseink révén, a járműelektronika meghatározó szereplői lettünk. A családi vállalkozás, ausztriai és olasz-országi leányvállalataival és  – egyebek között – magyarországi képviseletével, ma már elismert  cége a világpiacnak. A Düsseldorfban dolgozó, mintegy ötszáz munkatársunk 14%-a fejlesztéssel,  10%-a szervizszolgáltatással, marketinggel – azaz terméktámogatással foglalkozik. Európában és az amerikai kontinensen egyaránt erősödnek piaci pozícióink, ami mögött minőség, tudás és partnereink elégedettsége áll. Kizárólagos magyarországi képviselőnk,  1994 óta, az Obus Elektrik Innovációs Szolgáltató Kft. Sikerük alapja az üzemeltetés és fejlesztés terén szerzett tapasztalat és kapcsolatrendszer.

Wolfram Huober, alelnök
Düsseldorf, 2002. március 21.

A közlekedési alkalmazások terén a „klasszikus” hajtásrendszerek és kapcsolódó perifériáikon (áramszedő rendszerek, fedélzeti átalakítók, vezérlők, jeladók, kapcsolók, kijelzők, stb.) túl azok részegységeit, alkatrészeit (relék, kontaktorok, stb.), kiegészítőit (utasbiztonsági készülékek, vészfékek, külső és beltéri vészjelzők, csengők, stb.) is forgalmazzuk. Fontos és fejlődő szegmense az üzletágnak a szellőző- és légkondicionáló rendszerek fejlesztése és gyártása is.

Az ipari alkalmazások területe az, „ahol a biztonság számít” – vallja a KIEPE. Az ipari automatizálásban elengedhetetlenek a megfelelő biztonsági berendezések.

Termékeink között megtalálhatók:

  • kötélkapcsolók (egy- és kétirányú)
  • oldalfutás (ferdefutás) érzékelők szállítószalagokhoz
  • sebességfigyelők
  • végálláskapcsolók
  • határolókapcsolók
  • oldalfutás érzékelők kosaras felvonókhoz
  • mindezek tartozékai